Снимка: БГНЕС
fallback

Софийската организация на ДСБ не е обсъждала кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на партията. Оттам уточняват, че той от години не е активен член на формацията, а номинацията му е определена като "търсено разцепление на нашата общност".

Oще по темата
От ДСБ стоят зад кандидатурата на предприемача в ITсектора Васил Терзиев, издигната съвместно от ПП и ДБ.


"ДСБ София, категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София. Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията "Демократична България",  "Продължаваме Промяната" и "Спаси София", ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление", се казва в позицията.


И още: "Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцепление в нашата общност работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото", пишат от ДСБ - София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 8 - Та да направи още един ремонт на ремонта на ремонта ли бре, мислител?!

22

Ванката какво каза?

преди 10 месеца

През 1997/1998 г. унищожи СДС, когато коалицията беше на върха на силите си. Уж за да стане една партия, но веднага си регистрира своя партийка. Тогава той разцепи сините и много от тях просто се оттеглиха отвратени. Защо сега да не попилее и София, като я дари на В. Терзиев, та да се сбъднат пожеланията на шефа на софийската организация на БСП, че било време "синята крепост да падне"?

21

В.

преди 10 месеца

Банална схема. В една компания един измисля, друг организира, трети има връзки да осигурява договори. Очевидно по някакъв начин ген. Атанасов е имал взаимоотношения с тях

fallback