Снимка: БГНЕС
fallback

БСП ще гласува "против" предложения от финансовия министър бюджет на държавата. Според лидерката на социалистите Корнелия Нинова предстои да се обособят плаващи мнозинства при гласуването, съобщи БНР.

Председателят на БСП прогнозира, че проектът за държавен бюджет, който утре ще бъде обсъждан на първо четене в парламента, ще претърпи сериозни корекции, тъй като има разделение в управляващото мнозинство по редица въпроси, а парламентарните комисии по транспорт, икономика, вътрешна сигурност и отбрана вече са го отхвърлили с гласовете на ГЕРБ.

Oще по темата
"Няма да подкрепим бюджета на управляващите, защото смятаме, че е антисоциалиален. Не отговаря на очакванията на икономиката, за развитие на икономиката и на компенсация на доходите", заяви Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 10 месеца

КОРДЕЛО ВЗИМАЙ СИ КОРДЕЛИТЕ И ОДИ ДА РАЗСМИВАШ МАГАРЕТАТА В КРУШОВИЦА!!!...

28

Нинова,

преди 10 месеца

Имам питане. Искаш ли по справедливо разпределение на принадената стойност? Повечко за работника, по малко за т.н. бизнесмени, комунистическите крадци от прехода и техните ко пилета... Абе вие от БСП то, готови ли сте да върнете прогресивния данък?! ... Какво каза?... Не чух!... Ааа, НЕ! Е, досвидание, Нинова! Коки ще го направи и ще ви забие кръста на могилата! Въпрос на време.

27

Богомил Трайков

преди 10 месеца

Тя няма сили да си крепи очилата а се е захванала да пречи на всички ни. Кокошка глупава.

fallback