Снимка: БГНЕС
fallback

Бащата на Деница Сачева от ГЕРБ - Евгений Сачев е част от обявеното днес консервативно сдружение "Справедливост за България" на бившия главен прокурор Иван Гешев.

"Всеки гражданин на Републиката, в това число и баща ми, е свободен да избира на кого да симпатизира политически. Да, разбрах от медиите, че е влязъл в сдружението на г-н Гешев. За мен в това няма сензация, няма скрити връзки или зависимости. Това се нарича свободен избор. Нито той, нито аз някога сме влияели на решенията на другия. Личният избор носи и лична отговорност. Моят избор е ясен и няма да се промени. За неговия – пожелавам му здраве!", написа в социалните мрежи депутатката от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен прав си, тя още по времето на Илко семерджиев в НЗОК беше такава, но интересно защо премълчава този период

22

Анонимен

преди 10 месеца

Преди ЕС бяхме бедни. Сега пак сме бедни, но хората, обвързани с администрацията, станаха богати. Успяхме да гепим едни пари от благотворителната организация ЕС, браво на нас.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Те всичките са част от държавната хранилка, поколение след поколение. И мигрантите са като нашите политици. Само накрая, моля ви се, да не се питаме защо държавата е фалирала, или спряла да съществува. За да просъществува сложна система като една държава, все някой трябва да работи и да изкарва пари за данъците, от които се хранят всичките тези индивиди (включително "Възраждане", изрично го споменавам, защото там са най-долните хрантулници)

fallback