Снимка: БГНЕС
fallback

„Няма интерес тези, които са направили управленската „сглобка”, да я счупват в момента, но в един момент за ПП-ДБ ще стане по-добре да предизвикат предсрочни избори.

Oще по темата
Причината е, че има електорален спад.” Това заяви социологът и политолог Петър Чолаков в ефира на Нова Нюз.

По думите на Александър Христов, PR експерт от Център за анализи и кризисни комуникации, няма по-точна дума от „сглобка” за управляващата коалиция. „Устойчивостта ще зависи от това каква промяна ще предложат хората следващия месец”, смята той.

За отношенията на ДПС с ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и присъствието им на вчерашната среща в парламента за промени в Конституцията:

Според Чолаков „по отношение на конституционните промени вече има идеи от ДПС. ДПС очевидно са част от сделката”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 10 месеца

На избори сега, ПП,ДБ ще се срине поне с 10%.

22

Анонимен

преди 10 месеца

"Сглобка" е най-неподходящата дума за правителството. Защото то е на ПП,ДБ подкрепено от ГЕРБ. ГЕРБ не участват в управлението, единственият им представител е Мария Габриел- вице и външен министър, с който ПП не се консултират и държат далеч от решенията си, както и от кадруването, което провеждат на тъмно. ПП искат от ГЕРБ само, да натискат бутона и безпрекословно, да приемат всичко, което им поднесе кабинетът, на дуото Асен Василев и Кирил Петков. Денков е само говорител.

21

Някой

преди 10 месеца

Най-добре е докато ни разиграват да няма единно правителството иначе все някой ще ни въвлече в киреча. Трябва да защитим България. Без вяра на никой. Всичко е интереси, фалш и лъжи и пари.

fallback