Снимка: БГНЕС
fallback

"Съдебната реформа трябва да се направи чрез промяна в закона за съдебната власт. Трябва да бъде избран нов Висш съдебен съвет." Това заяви Надежда Нейнски пред БНТ.

По отношение на потенциалното влизане на иван гешев в политиката тя коментира:

"В България в последно време въображението ни достигна всякакви висоти. Всеки е в правото си да се кандидатира за политик. Въпросът е колко хора ще припознаят Гешев като промяна. Вакуум в политиката винаги има, но не смятам, че той е човекът, който може да го запълни и да предложи нещо ново. Тепърва ще се изправи пред репутационните си щети."

Според Нейнски съдебната реформа не е да се смени един човек с друг.

"Аз помня и предишни главни прокурори. Няма как да правим едни и същи неща и да очакваме различен резултат. Аз съм изключително скептична към изпълняващия длъжността главен прокурор", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 10 месеца

Тази защо не е в затвора? Кой я покри и прати в Турция, че сега пак изпълзя отново?

26

Анонимен

преди 10 месеца

БАБА МИХАЙЛОВА Нейски марш завинаги от политиката,крадец

25

СДС-втора ръка БКП

преди 10 месеца

В България всеки има право да съсздаде партия и политическо движение.Но защо точно Гешев ви е трън в Очите? Ей на този въпрос отговорете дами и господа бивши комсомолски секретари? От Гешев ли се уплашихте? от човекът от вътрешната политика на държавата? Който пръв заговори за ,,паралелна скрита държава"...??? нещо много взе да ви стяга чепикът другари...Уплашихте се да не би Народа да застане на страната на Правото и Закона ли? Няма страшно,всеки ще си плати за гяволуците...

fallback