Снимка: БГНЕС
fallback

Не мисля, че ще бъде сериозен политически играч - така депутатът от "Продължаваме промяната - Демократична България" Любен Иванов коментира заявката на бившия главен прокурор Иван Гешев да влезе в политиката.

Гешев има доста познания и върху политическия, и криминалния живот, но не мисля, че има достатъчно познания върху политическото поведение, обясни той в ефира на бТВ и коментира, че според него поведението му като главен прокурор няма да бъде в услуга на бъдещата му политическа кариера.

Един квазиорган е взел едно нищожно решение, каза той за избора на Борислав Сарафов за и.д главен прокурор. Междувременно той остава и начело на Националната следствена служба.

Депутатът е избран от Видинския избирателен район, където е бил и областен управител. През последните дни обиколил засегнатите от наводнения населени места.

Иванов обясни, че има проблем с непочистени корита във и извън населените места, което е ангажимент на местната власт и на областния управител. По негова информация във Видинско е имало триметрова приливна вълна, която е заляла покриви на къщи.

Това не може да стане без изпускане на язовири. Може би е било няколко часа преди наводнението, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Калина

преди 10 месеца

Предателите от ПП-ДБ съвсем скоро ще бъдат вън от политиката в България.

16

Таня

преди 10 месеца

То пък щото Иванов е един играч...Просто пионка

15

Петър

преди 10 месеца

Слаба работа са ПП-ДБ, и те обещаваха много, пък накрая се хванаха с Герб и Дпс.

fallback