Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Лена Бориславова отново отправи критики към президента Румен Радев.

Тя публикува в профила си във Facebook пост: "Радеви уроци по държавническо поведение - как да спънеш редовното правителство в 3 стъпки.

Oще по темата
Ето какво гласи и постът:

1. Правиш всичко възможно да не се състави - организираш записи, пускаш стихове, държиш речи как на държавата не ѝ трябва редовен кабинет; непременно си против смяна на сменените от теб ръководства на службите.

2. Освобождаваш незабавно всички зам.-министри (да не би случайно да успеят да предадат работата на редовно и демократично избраните министри);

3. Инструктираш всички назначени от теб областни управители из цялата страна да подадат оставка. Преди да има избрани заместници.

"Ей така … да им е гадно на редовния кабинет", коментира Бориславова.

Както е известно, от правителството съобщиха този следобед, че всички областни управители от цялата страна са подали оставка.

Акцията е безпрецедентна и поставя на изпитание изпълнението на законовите задължения на изпълнителната власт, посочиха от правителствената пресслужба.

От там обаче уточниха, че дори и с оставки, областните управители трябва да изпълняват своите правомощия до назначението на нови титуляри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

244

фгфг

преди 10 месеца

До 234Ако Крим стане пак украински аз ще си върна българското име от 1986г.

243

ьцжб

преди 10 месеца

До 242Ами такъв е елита...какъв елит сред аборигени...

242

Гошо

преди 10 месеца

Лена да пусне уроци как да си пазиш задните части от ущипване. Как да се подложиш по-добре.Оная сексоложка семки да яде, трябва да се учи от Ленка...

fallback