Снимка: БГНЕС
fallback

Протестиращите симпатизанти на "Възраждане" и "Левицата", които по-рано днес се събраха пред парламента, блокираха Орлов мост в столицата, съобщава БТА.

Преди това, към 14:00 ч. , те се отправиха към Министерския съвет, по-късно отидоха към Съдебната палата, а после шествието им продължи през бул. "Витоша", бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Васил Левски", след което беше блокиран Орлов мост.

Заради шествието полицията спираше движението на автомобили, докато демонстрантите преминат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

До Видяхте ли

преди 10 месеца

Ако е истина което пишеш, че са били хиляди на този протест, това е много отчайващо за интелигентен и мислещ човек, че първосигналните и невежи индивиди в тази страна са мнозинство! Но все пак по-голямата част от подкрепящите Възраждане пътуват от дълбоката провинция и са най-лесно манипулируеми и подвластни на внушения за страх. Съвет: чуете ли някоя бълг.партия да се афишира като патриотична, знайте че става дума за руски интереси!

70

Анонимен

преди 10 месеца

Нито сандвичи е имало,нито са плащали пари на ръка на протеста...даже знаменцата си ги купихме самички за 5 лева.Платените от разкрачено общество тpoлове само лъжи разпространяват.Престанете с тези долни манипулации за избора на Пеевски!ГЕРБ и ПеПето са си се договорили срещу това ДПС да подкрепи тяхното правителство,а дори да бяха гласували от Възраждане пак щеше да е същия резултат.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Новата комбина КОце Копейкин + ДПС и Пеевски.. продаваме родината. Буци тайно ги харесва.. но не може, защото е евроатлантик!

fallback