кадър: Нова тв
fallback

Протести блокираха района на Народното събрание. Две политически формации искат оставката на правителството на Николай Денков.

Протестират членове и привърженици на партия „Възраждане”, а до тях са и симпатизанти на „Левицата”. На място има много полиция, както и водно оръдие, предаде Нова тв.

От „Възраждане” смятат, че кабинетът „Денков-Габриел” е подвластен на САЩ. Към това се присъединяват и от „Левицата”. Малко по-късно през деня се очаква протестиращите да тръгнат на шествие до „Триъгълника на властта”.

Възрожденски песни, български флагове и знамена на “Възраждане” се развяват пред сградата на парламента. Затворен за движение е булевард “цар Освободител”.

Симпатизантите на “Възраждане” са от цялата страна. Повечето са категорични, че новоизбраното правителство е подвластно на американското правителство. Някои искат оставката му, а други - и съд за участниците.

На мястото тече и подписка за референдум за забрана на джендър обучението на деца и ученици.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

575

Възраждане е силата

преди 10 месеца

Субсидийки къщата в Барселона не е ли купена с пари от данъците които плащаме,апартамента с парапета кой му плаща наема,любовника на Асенчо кой му плаща пътуванията от Варна до София всеки ден

574

Търся да купя рубли.

преди 10 месеца

До Анонимен 624: Купуваш дренки. Ако купуваше, щеше да напишеш контактна информация. Второ: Нямаш и няма откъде да имаш толкова рубли, колкото бих купил на тази цена веднага.

573

Субсидийки

преди 10 месеца

Данакоплатеца-ние плащаме за тая пародия-къщи за Копейкин и дневни и транспорт на протестърте от дълбокия прованс...

fallback