Снимка: БГНЕС
fallback

На път сме най-накрая да имаме редовен кабинет, все още обаче се осланяме на Бюджет 2022, та дори служебното правителство предложи удължаването на вече удължения бюджет.

Oще по темата
Според политическия и икономически анализатор Кузман Илиев правителство ще е стабилно поне в следващите няколко месеца.

Вчера Мария Габриел и Николай Денков обявиха, че е постигнато съгласие за състава на кабинет с втория мандат, който ще бъде върнат на президент в понеделник.

„От една страна се заформя евроаталантически кабинет с общи ценности. И двете формации имат сходни програми. Това обаче не означава, че спира политическата криза, защото ще имаме едно консолидиране на другите, които не са съгласни с това. Тоест те ще се радикализират така наречената опозиция и вероятно ще имаме по-мощни протести“, коментира той.

Според него във времето ще се види тенденция на едните и другите, които са влезли в кабинета, да с по един крак да поизлзат и да видят дали не могат да се дръпнат и да си препишат всички активи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Жиката

преди 10 месеца

Ценностите на правителството не съвпадат с ценностите на 70-80 % на българите.Свободата започва със запалването знамето на ЕС.

27

Доктор Хук

преди 10 месеца

Ценности,разбирай краварски,пускане на макетата в ЕС ,и като във известния виц с албанските танковете за Китай всичко което имаме за одбрана подарък за зеления наркоман-рабирай разпадане на България ТРАГЕДИЯ ,дано Гешев да издържи и м се разправи с политическият ***

26

От хората

преди 10 месеца

Какви ценности.А да ,да грабят и прецакват всичко хубаво,останало в България.

fallback