Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министри на ГЕРБ в бъдещото правителство няма да има, коментира номинираният за премиер от ПП-ДБ Николай Денков.

"Обсъждаме състав и структура", каза той след срещата в кабинета на председателя на НС между представители на ПП-ДБ и ГЕРБ.

Той увери, че диалогът е конструктивен.

По думите му в разговора има два елемента - единият е да се гарантира, че няма да има проблем с администрацията, за което ще се изготви съотвентия документ, а вторият е персоналният състав на кабинета.

"Има работа, дайте ни малко време. Оставете ни да си свършим работата. Министри като министри от ГЕРБ-СДС няма да има. Това, което има, е състав, от който тръгнахме. Приемаме експерти отвсякъде като предложения, въпросът е кои са най-добрите", заяви Денков.
 

Коментари Напиши коментар

215

Политолог

преди 3 месеца

Другарят Денков не е никакъв академик ! Ако наистина беше академик , щеше да знае прекрасно, че е употребен като салфетка ,докато зад него кукловодите му потриват доволно крадливи ръчички ! Еееех, Денков , никакъв академик не си ! Дори изглеждаш глупаво в позата си на мин.-председател ! Ако беше наистина учен , щеше да имаш поне интелигентно достойнство !

214

Далай Лама

преди 3 месеца

Ето двама посредственици, които могат да бъдат само чиновници ! А суверенът ги слага да му управляват държавата !!!! Значи суверенът е доста глупав и т.ъп !

213

ХАХАХА

преди 3 месеца

НЯМАТ ВИЗИЯ И ДВАМАТА И НЕ САМО