Снимка: БГНЕС
fallback

Националното ръководство на Демократи за силна България препотвърждава своето решение за подкрепа на излъчения от ПП – ДБ кандидат за министър председател – академик Николай Денков. Считаме, че няма промяна в политическия анализ, довел до подкрепата ни за него и постигнатата управленска формула. Това заявяват от Националното ръководство на Демократи за Силна България.

Декларираме, че ще положим всички възможни усилия, за да бъде излъчен редовен кабинет, който да овладее изострената политическа криза и проведе необходимите реформи.

Демократи за Силна България взема политическите си решения с оглед националния интерес и не се поддава на политически интриги и шантаж, координирани от силите, които целят отклоняване от евро-атлантическия път на България и връщането и в прокремълската сфера на влияние, посочват още от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ-СДС са на доизживяване и не са интересни. Единственото интересно за ГЕРБ-СДС е дали ще влязат в пандиза и кога ще стане.

35

Анонимен

преди 10 месеца

До Приключиха Няма вече Бойко Б. еднолично да решава в ПГр на ГЕРБ в НС - младите в групата скочиха срещу ПП, а ББ иска компромис с Кико и Асен, т.е. той върви срещу собствената парламентарна група. Д.Добрев иска или ПП да отстъпи за включване на министри от ГЕРБ в състава на първия кабинет,или избори. Атанасова също е срещу едноличните решения на Пожарникаря и той или трябва да напусне НС т.е. да не е депутат и да не командва ПГр, или да се съобразява с мнението на младите хора от групата.

34

Анонимен

преди 10 месеца

За какво 'всичко възможно' става въпрос'? Срокът, който президентът е обявил, е една седмица. Разберат ли се дотогава ГЕРБ и ПП за състав на МС - ОК,няма проблеми. Но ГЕРБ настоява и за свои министри в кабинета, а Василев и Бориславова не искат и да чуят за промяна. Ако не се съгласят, ГЕРБ ще откаже и този път ББ не може еднолично да реши,защото Атанасова и Добрев са категорично срещу ПП и ще скочат с/у Пожарника ря и то не само заради това,но и защото ББ измести Деси от поста шеф на ПГ на ГЕРБ

fallback