Снимка: БГНЕС
fallback

"Всичко това цели да даде някакво предимство на ГЕРБ. Твърде лесно се съгласи ГЕРБ на тази символична победа на „Промяната”. Те се опитаха да обърнат нещата, мисля, че ще намерят допирна точка, защото не виждам друг изход.

Oще по темата
При следващи избори и едната, и другата страна ще загубят много. ГЕРБ също ще загуби избиратели, защото се скараха с БСП и с ДПС". Това заяви културният антрополог проф. Ивайло Дичев в ефира на Нова Нюз.

До довечера някой трябва да вземе мандата. Ролята на президента Румен Радев е много съмнителна – защо изчака, запита той. Има време да станат някакви промени. Не знам дали Асен Василев ще бъде оттеглен като номиниран за министър на финансите, но друго не е възможно.

„Акцията на депутата Радостин Василев ще помогне на ГЕРБ да постигне някакви ходове в състава на кабинета. Това правителство ще бъде кратко, но ще е в посока за постигане на стъпки към Шенген, бюджета”, обясни Дичев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 10 месеца

Враг на България са егоистите, предатели, филите, а не някоя държава ! АКО ОСЪЗНАЕМ ОБЩИЯ СИ ИНТЕРЕС, ЩЕ СЕ СЪХРАНИМ, ДОРИ НЯКОЙ ДА СЕ ОПИТА ДА НИ ОГРАБИ ИЛИ НАПАДНЕ ! ИЗРАЕЛ БЕШЕ НАПАДНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ ЕДНОВРЕМЕННО, НО ПОНЕЖЕ ИМАТ ВЯРА И РАЗЧИТАТ ОСНОВНО НА СЕБЕ СИ, РАЗВИХА СОБСТВЕНА МОЩНА ИНДУСТРИЯ С ТЕХНОЛОГИИ, ОТ ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА ГРАДИНА, И СА НЕПОБЕДИМИ ! Давид срещу Голиат ! Швейцария също разчита на собствена армия и политика на неутралитет ! Но трябва да изберем БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ !

27

Анонимен

преди 10 месеца

ПУТИН ЯЗДИ МЕЧКА Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, астраганени мечки и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 4те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

26

Алстер

преди 10 месеца

Ивайло Дичев е на хранилка в една от медийте, които получават грантове, за да се опитват да формират обществено мнение. ДВ. А сега Инвестор (друг грантаджия) му дава трибуна. Няма нищо случайно. Откакто записите станаха публични не е спирал да пере Просто Киро и Асан.

fallback