Снимка: БГНЕС

Бившият министър на спорта Красен Кралев взе отношение след изтеклите записи от Националния съвет на ПП, изнесени от Радостин Василев.

"За ДБ и за "Промяната" Руди Гела беше cool, когато записваше нерегламентирано Таня Дончева и всеки друг, влизащ в Министерство на младежта и спорта. Когато Руди Гела ръсеше клевети за “един бивш спортен министър” и зовеше за саморазправа с Бойко Борисов пак беше cool. Когато Гела предаде Слави Трифонов беше super cool.

Още по темата
В Прокуратурата има няколко досъдебни производства срещу Руди Гела. Мога да разкажа подробно и аргументирано на Кирил Петков за всичките кражби и щети, които този човек нанесе на спорта през 7-те месеца управление на кабинета “Петков”. Тогава лично той защитаваше Радостин Василев. От две години повтарям, че този човек не трябва да се докосва до никаква форма на управление - нито обществена, нито частна!", написа в профила си в социалните мрежи Кралев.

Той допълва, че въпреки това сега Кирил Петков получава неговата подкрепа срещу Радостин Василев

"Защото да записваш някого без неговото знание е подло и гнусно. И е незаконно! Защото на гелосаните измамници и крадци в политиката трябва да се сложи край. Защото предателите трябва да бъдат презрени и низвергнати от всички!", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase