Снимка: БГНЕС
fallback

Очаква се днес депутатът Радостин Василев да обяви, че напуска парламентарната група на „Продължаваме промяната-Демократична България“. Поводът е съгласието, постигнато между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС за подкрепа на правителство с втория мандат.

Вчера той обяви, че ще даде специална пресконференция заедно с членове на Управителния съвет на учреденото от него гражданско движение "Силна България". В пост във фейсбук сутринта той написа "Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България". Преди да се присъедини към ПП, той бе депутат от "Има такъв народ".

Снощи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков заяви, че Василев е участник в „активно мероприятие“, което има за цел да взриви постигнатия консенсус. Един от основните мотиви на разследвания депутат е и „обида“ за това, че няма да бъде включен като министър в едно бъдещо правителство.

Oще по темата

Петков разкри, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи. А самото активно мероприятие е планирано от службите, а записите са направени от Радостин Василев. Последният е подготвил записите със сглобени фрази и думи, извадени от контекста, чиято цел е да създаде манипулация. „Използвани са записващи устройства в нашите централи и в сградите на НС, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и дълбоката държава с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство“, каза Петков.

Службите знаят, че ако се състави правителство, ние ще сменим техните ръководства, но и ще направим дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители и отдели, добави съпредседателят на ПП-ДБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 10 месеца

Руски шпиони имана много места!!!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Ето така изглеждат Роските Шпииони!!! Запомнете тази физионимия,запомнете поведението му. Те са внедрени навсякъде.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Не само групата, НС трябва да напусне. Няма работа там, защото е избран с гласовете на избирателите на тая група, представител на партии. Ама изпуска ли се такава благинка, да се занимаваш със създаване на конфликти и скандали, като една махленка без работа, и да ти дават заплата за това + още екстри. От такива пеперудки като него - полза никаква.

fallback