Снимка: БГНЕС
fallback

Решени сме по никакъв начин да не се съгласяваме със свалянето на имунитета на депутати, докато се обсъжда правосъдната реформа. Случващото се потвърждава критиката по отношение на българската прокуратура в продължение на десетилетия, че държи определени дела "на трупчета", за да влияе на политическите решения на определени депутати. 

Oще по темата
Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов по време на брифинг в централата на партията във връзка с искането имунитетът на Делян Добрев да бъде снет.

Самият Добрев определи искането като репресия и даде малко повече конкретика за обвиненията, съобщи Bulgaria ON AIR.

"По време на кабинета "Орешарски" ни тормозиха всички подред. 9 години държаха делото ми "на трупчета", макар да бях привлечен за обвиняем. Бях нещо като вечният обвиняем - нито прекратяваха делото ми, нито го внасяха в съда. Всяка година ме викаха по веднъж, за да ме разпитват и препотяват - държаха си в чекмеджето, за да го извадят, ако им потрябва. Миналата година получих постановление за прекратяване на наказателно производство - 20 страници с мотиви защо го прекратяват и как не съм извършил никакво престъпление", обясни той, като допълни, че единственото обяснение за случващото се е политическа репресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Ахахах

преди 11 месеца

Делянчо, къде си бе!?... Ох че ми е кеф да му гледам зачервената запенена физиономия :D

26

Ако

преди 11 месеца

Бяхме едно друго време и едни други закони, това щеше да е държавата на ЕДНОРЪКИТЕ ХОРА, започваме с едни 240 броя и натам по веригата, сещате се нали

25

Мда

преди 11 месеца

Пп защити от разседване гербНадушиха се веднага за работа работа

fallback