Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел ще се срещне с лидерите на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Предвидено е срещата да се проведе от 17:00 ч. в зала „Запад“ на Народното събрание.

Oще по темата
Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова посочи, че е изпратила писмено уведомление до Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов, Владислав Панев, Настимир Ананиев и Константин Бачийски.

Представители на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" потвърдиха пред БТА, че ще отидат на срещата с номинираната за премиер Мария Габриел.

Мария Габриел разговаря вчера последователно с представители на ДПС, „БСП за България“ и „Има такъв народ“ по теми, засягащи дневния ред на обществото и възможността за подкрепа на правителство, което да изведе България от политическата криза. От ПП - ДБ не дойдоха на разговорите, тъй като съпредседателите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев не бяха в страната, но от втората политическа сила смятат, че такава среща трябва да се състои.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов в случая не би трябвало да взима отношение, защото той и всичките от ръководството на партията му са взимали милиони левове грантове от американците. Ако бяха ги взимали от руснаците, щеше да пее друга песен. Така че няма как да приемаме мнението му за чиста монета.

33

Надежда

преди 1 година

Хич не й трябва да се среща с тези недоразумения.

32

Анонимен

преди 1 година

Урсула праща един от вампирските си пудели да ни съсипят окончателно.

fallback