Снимка: БГНЕС
fallback

"Има доста сходства в идеите на нашата предизборна програма и тази на ГЕРБ-СДС".

Oще по темата
Това обяви представителят на ПП - ДБ Никола Минчев пред bTV.

"Мисля, че те могат да бъдат изгладени и програмата да придобие завършен вид. Отново може да седнем и да видим къде са неизяснените въпроси", добави Минчев.

Зам.-председателят на парламента обясни, че ПП - ДБ не могат да участват в правителство с представители на ГЕРБ. Предстои и разпределението на парламентарните комисии.

Стою Стоев е номинацията на ПП за председател на правната комисия. Поради липса на мнозинство, изборът на председатели се забавя.

Минчев смята, че кабинет от личности трябва да е синоним на политически кабинет. Смята, че може да има разминаване, относно носенето на отговорност.

За това идва нов диалог.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Кире

преди 1 година

Трагикомедията продължава с пълна сила:) В тази статия се споменават едни странни имена на хора уредени от бащи, стринки и лели на постове срещу незнайно какви суми. Само погледнете светилата - Минчев- едва завършил с тройка. Стою Стоев- завършил 2017, след това на работа при тати и сега в парламента. Христо Иванов- за него няма какво да се каже, не знам дали има въобще някакъв стаж.

38

Стамболов

преди 1 година

Борисов и ГЕРБ разиграват в условия на тежка политическа криза ченгесарски номера без елементарно чувство за отговорност. То не бе връщане на хартиената бюлетина, не бе масово купуване на ромски и корпоративен вот, не бяха имитации на преговори за законодателна и правителствена програма. Заслужават един звучен шамар от избирателите ! А ПП-ДБ от своя страна са длъжни да проявят повече отговорност и гъвкавост и да оттеглят номинацията на ябълката на раздора Асен Василев !

37

СМЕХ...

преди 1 година

ДОКАТО ИМА "ГОСПОДСТВАЩИ ПАРТИИ" В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ--ВИНАГИ ЩЕ СЕ МРАЗИМ И ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ ЕДНИ НА ДРУГИ ВЗАИМНО!---ПАРТИИТЕ ---ТРЯБВА ЕДИСТВЕНО ДА ИЗДИГАТ "ЕКСПЕРТИ " НА БАЗАТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ ПОДБОР И КОНКУРСНОТО НАЧАЛО ЗА ОПРЕДЕЛЕН РЕСОР ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ВСЕКИ МИНИСТЪР---ЩЕ СЕ ИЗБИРА ОТ НС , С КОНКУРС И ОБЩО ГЛАСУВАНЕ!

fallback