Снимка: БГНЕС
fallback

Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че щетите, които са нанесени на колата при опита за атентат срещу главния прокурор Иван Гешев, са минимални.

"Това е автомобил с най висока степен на сигурност, много по-защитен от автомобила, който ползва президента на България", посочи той.

"Щетите на автомобила са дупка в единия фар и проникване на сачма от рикошет в автомобила, няма други щети", обясни министърът.

"В колата, която е бил обект на взривяването не е имало членове на семейството на Гешев. Той е бил сам с охранителните от НСО", обясни Демерджиев.

То добави, че това е обичаен маршрут за Гешев, по който главният прокурор е минавал много пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

Анонимен

преди 1 година

Ако е имало наистина опит за атентат то или атентатора е неинформиран как се прави атентат или е пишман атентатор.От десетките филми за атентатори в Ирландия и близкия Изток както и атентатите на ДАЕШ нанесли наистина големи поражения става ясно че ако искаш колкото и да си неграмотен трябват две или три бомби.Две за помещение и три за кортеж автомобили.Този взрив доказва че това е киорфишек за сплашване или инсценировка.

125

миро

преди 1 година

Малееее, това е много лошо. Как може главния прокурор да е по защитен от президента. Бре бре, бре. На 4.05.2023 видях Слави кючека в квартал Левски с по голяма охрана от на папата, но все пак това е чалгар, Криско ходи с лимузина и около него охрана като на Путин, но това е чалга-рап-некадърна-невежа...Според мен прокурор които обвинява престъпници и смята че са за затвора не трябва да ходи с охрана. Точка

124

Анонимен

преди 1 година

Преди време бандитите имаха най-защитените коли, така че малко се е променило

fallback