Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Трети ден депутатите приемат текстовете от Правилника за дейността на Народното събрание.

Изборът на постоянни комисии и постоянни делегации на парламента, който трябваше да се състои днес, беше отложен за следващата седмица, защото още не е приет правилника.

Предложението за това дойде от председателя на парламента Росен Желязков.

Парламентарният контрол днес ще започне от 12:00 часа и ще продължи не по-малко от три часа, приеха още депутатите. Целта е да може да приключи заседанието на Министерския съвет, който разглежда темата с бюджета, обясни Росен Желязков.

В програмата на НС е предвиден и парламентарен контрол.

В първия редовен парламентарен контрол ще участват петима служебни министри - на регионалното развитие Иван Шишков, на външните работи Николай Милков, министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова и на икономиката Никола Стоянов.

Първи на депутатски въпроси ще отговаря вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Алекс

преди 1 година

Е,и? Надницата си върви.

14

Анонимен

преди 1 година

тия с този темп на работа в частния сектор да са уволнени. Кицата, ако прави една безглутенова торта три дни, ке фалира и ке уволни персонала. Чорапът откъде го намери този любител на белото ... (безглутенови торти, ако някой си помислил нещо друго)

13

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя, кога ще излезем пак по улиците ? Не ви ли писна от тези ? Преди 10 години като увеличиха горивата с 30-40 стотинки, имаше национален протест, сега ви шият както си искат с безброй неща и народа нанка! Заслужаваме си съдбата! Всеки ден си пишем в интернет, спорим и защо ? Безполезна история

fallback