Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Възкресението дава надежда и укрепва вярата в по-добрия утрешен ден“, написа в пожелание за празника президентът Румен Радев в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата

„Затова нека светлината на големия християнски празник ни вдъхва сили да преодолеем заедно изпитанията пред достойното бъдеще на нашия народ“, добавя държавният глава.

В публикацията се посочва, че само единни можем да видим България такава, каквато всички искаме да бъде – силна и просперираща.

„Нека има здраве, мир и благополучие във всеки български дом, казва Радев. Христос воскресе!“, завършва Радев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

Анонимен

преди 1 година

Стига сте писали глyпоcти,че бил разединител на нацията.Не е вярно.Когато вдигна юмрука имаше протести.Хората се бяха вързали на фалшиви снимки без да има ясен източник.ЕП след петорна комисия доказа,че снимките са били фалшиви.Народът един път се връзва,втори път -не.Радев тогава си е бил подведен също като целия народ.Той по принцип отразява мнението на хората и единствен ни защитава да не ни окрадат.

122

Кан

преди 1 година

Този президент и неговите меккерета не носиха благодатният огън от Ерусалим две години. Сега тоя Радев застанал на пътвият ред и заговориш за обединение? Не неговото обединение искаме.

121

Анонимен

преди 1 година

Е как единение с две знамена отзаде...

fallback