Снимка: БГНЕС
fallback

В политиката подкрепата се търси, не се носи на тепсия. ГЕРБ и ДПС имат резервно мнозинство, но не искат да го използват. Искат ПП-ДБ да подкрепи техния избор за председател на Народното събрание.

Oще по темата
Такова мнение изрази в студиото на Нова Нюз Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ на ПП-ДБ.

„Минаха 10 дни от изборите, но никой не ни е търсил за каквито и да е елементарни консултации по отношение на организацията на работата на НС. Ако има някой, който най-много пречи за това се създаде мнозинство, това е Бойко Борисов. Вчера най-после на председателски съвет ГЕРБ чуха какво им казах - че трябва да потърсят подкрепа. След това следобед поискаха среща. На нея бяхме помолени да потърсим механизъм на мирно съвместно съществуване. Това е хубаво. Беше чут нашият призив и предложение за ротация на председателите на НС. Колегите от ГЕРБ казаха, че ще го обмислят внимателно”, допълни Атанасов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Сашо

преди 1 година

За съжаление никой не разбира, че докато е жив Бойко страната ще върви все надолу и надолу. Бойко и герб са най-страшната метастаза в тялото на България.

61

Киноман

преди 1 година

Неземна радост. Тоя го има в продължението на Властелина на пръстените.

60

Надя

преди 1 година

Значи това злобно нещо,наречено ген.Танас , изключително нагло.Това нещо се подвизава 32 год.в политиката и нищо,ама нищо не е направило полезно за България,занимава се само с доноси,интриги и да мрази.Е това нещо е завършило ж.п. техникум в Русе с тройки и с връзки баща му - .ченге го е уредил да влезе право в Университет от квотата на БКП. И като студент е станал доносник.Ей ,че нагло Същест ..во..Абе ей ти си пълна трагедия пред Борисов

fallback