Призовахме хората да не подкрепят никого, тъй като през последните години имахме възможност да пробваме всичко. Не ни остана друг избор, освен да не подкрепим никого. Като действителни гласове те трябваше да вдигнат бариерата и ИТН да не влязат в парламента.

Още по темата
Премахването на гласовете "не подкрепям никого" ги вкара в парламента. Проблемът е в недоверието в политическата класа. Това заяви съпредседателят на ВМРО Александър Сиди в ефира на Bulgaria On AIR.

"ПП-ДБ се събраха, но можеха да ни попитат и щяхме да им кажем, че 1+1 не прави 2. Наляха се милиони, за да може да бъде смачкано статуквото, а гласовете им са със 70 000 по-малко", подчерта той.

"Не може 3/4 от хората в България да са консервативни, а големите политически партии да са тежко либерални. Прокарват идеологии, далечни на българските граждани. Има пропаст между политиците и електората", смята гостът.

"Необходим ни е един нов консервативен десен проевропейски проект. Време е да седнем и да говорим за обединение, но не на политически партии, а на хора", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase