Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Служебното правителство прие решение за изменение и допълнение на Програмата за хуманитарно подпомагане на разселени лица от Украйна с предоставена временна закрила в България, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.  

С решението се удължава срокът на действие на програмата до 30 април т.г. при действащите в момента условия.

Определя се и срокът на валидност на издадената регистрационна карта на чужденците, на които е предоставена временна закрила от Държавната агенция за бежанците - до 4 март 2024 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

шопендар

преди 1 година

90% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА Е СВОБОДНА,И ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖАМЕ НЕЙНИ ГРАЖДАНИ ,НА ФОНА НА НАШАТА МИЗЕРИЯ

20

Анонимен

преди 1 година

Вие от управляващите сте за бесилото!!! До един!Защо не си ги вземете в къщи даже, по-добре! Украинките с жените Ви да си правят компания! Държава ще й плаща даже да си пият кафето и да ходят на шопинг! Нещастници!!!!

19

bbb

преди 1 година

Навсякъве в европейските държави украиинските бежанци са оставени сами да се справят с живота! В Испания са настанени в стари къщи по селата, който не е съгладен се изпраща в бежански център, наравно с афганистанци, сирийци, украинците трябва сами да се издържат. Дори в богатата Швейцария са им отнети привилегиите и от тази година ще плащат данъци на държавата, като останалите грааждани. А у нас, уж сме пред фалит, пък ще ги хрантутим още...

fallback