Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев пристигна на работно посещение в Азербайджан за участие в Десетия глобален форум в Баку, съобщи азербайджанската новинарска агенция АЗЕРТАДЖ.

Държавният глава бе посрещнат от министъра на селското стопанство Инам Керимов и от други азербайджански официални лица.

По-рано днес от прессекретариата на президента съобщиха, че той ще бъде на посещение в Азербайджан за участие в Десетия глобален форум в Баку, организиран от Международния център "Низами Ганджеви".

Темата на тазгодишното издание на инициативата е "Светът днес: Предизвикателства и надежди". Президентът Радев ще има изказване в сесията на форума, посветена на научната и технологична революция.

В Баку се предвижда българският държавен глава да проведе среща с азербайджанския си колега Илхам Алиев, предаде БТА. В рамките на посещението ще бъдат обсъдени и търговско-икономически въпроси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

позор!

преди 1 година

Този селяндурин от Славяново, *** на кремълското чудовище и национален предател е позор за България! Той е позор и за ЕС! Освен това е коварен коварен и долен лъжец - лъже, че при него не са ходили строителни фирми с оплакване, че назначен от него зам. министър им е искал рекет 10%, което от един милион прави 100 хиляди, нали?1 Господи, какъв коварен, долен, двуличев селски хитрец е "българският" президент, назначен от Путин!

6

ФАКТ

преди 1 година

Най-скъпият турист във България!!!

5

Анонимен

преди 1 година

ами да вземе малко акъл от алие да види как се управлява държава

fallback