Снимка: БГНЕС
fallback

Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през последните две години.  Не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Това заяви в студиото на Нова кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

Той коментира и скорошната проверка на Северната скоростна тангента, която показа, че една трета от асфалта липсва.

Oще по темата
„Нека ви обясня колко са грешни тезите на архитекта Шишков. Ще започна с това, че не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Виждаме, че той е един явен участник в предизборната кампания и говори едни тежки неистини”, подчерта Ненков.

Според него проблемите с пътищата идват заради липсата на поддръжката им през последните две години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Читател

преди 1 година

Този охранен макак,да спре да тича като кьорав в удобните телевизии и редакции. Той прекрасно знае,че е ос.ан до ушите.

47

ББ

преди 1 година

пеевски те предложи за министрО бе...обслужващият!г-н Шишков отказа да е съучастник в грабежите на дпс-гроб!показа нагледно какно сте правили от 15 год.,как сте ограбвали Българите!как сте ги убивали!как сте ги разделяли,обслужвайки ...раша!!!Национабният празник на България ...руски знамена от *** провокаторите...пази боже...в която и да е по Света хората ще ги убият с камъни...страхливите ни сънародници го приемат като нещо...позорно е хора...ако сте!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Скоро по липса на пътища ще тръгнем с магарета хем ефтино хем био хем катастрофи няма да има супер

fallback