Снимка: БГНЕС
fallback

Корнелия Нинова коментира завършилия кинофестивал "Берлинале" и наградата на осемгодишно дете в категория без полова идентичност.
 
"Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от "Берлинале" за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен "полово неутрален". Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

407

Гост3

преди 1 година

Веднъж да е права, браво!

406

Нинова

преди 1 година

съвсем е изтрещяла. Думата gender е граматическо понятие и означава род, т.е. мъжки, женски и среден. А има хора, които са си ***, т.е. нито мъж, нито жена. Всички социалисти по света са за Истанбулска конвенция, защото тя е против насилието, само тази не. Измисля си теми, като на нацистите, и като Костадинов.

405

дядо

преди 1 година

Апропо, някой от вас гледал ли е филма. Можете да не отговаряте

fallback