Снимка: БГНЕС

Много ми се иска да имаме единна политика по отношение на войната, коментира в предаването "120 минути" бившият ни външен министър Екатерина Захариева.

Миналата седмица тя е била в Украйна.

Путин няма да се откаже, военнопромишленият комплекс бълва на три смени. Всяка военна помощ трябва да дойде сега, смята още тя. Техниката трябва да дойде сега и веднага, добави Захариева. Войната ще свърши, когато руската армия се иззтегли от територията на Украйна, добави бившият ни външен министър и депутат от ГЕРБ-СДС.  Можем да предоставим много повече, каза още тя.

Още по темата
"Демократична България" имаше структури, които преди първия тур раздаваха листовки за президента Радев, добави Захариева. Те не знаеха, когато го подкрепяха, че президентът Радев има различно отношение към Русия, попита бившият ни външен министър.

И добави: Когато има слаба държава, разбира се, че се случва спекула, престъпниците почват да трафикират хора, трябва да си върнем държавата.

Тя припомни, че законопроектът на Крум Зарков за механизма за разследване на главния прокурор е бил приет на първо четене, но внесен на 30 декември. "Убедена съм, че сега, когато го внесе, са изчистили нещата, които бяха забелязани от ВКС", смята Захариева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase