Снимка: БГНЕС
fallback

Това, което се опитваме ние от "ПП-ДБ" да кажем, е, че не се явяваме на избори за първи път, въпреки че за първи път се явяваме заедно, но хората знаят какво ще получат, ако гласуват за нас. Ние ще защитаваме правосъдната реформа и най-накрая антикорупционната комисия да заработи, което спъва може би последните парламенти.

Oще по темата
Ще  настояваме максимално бързо да бъдем приети и в еврозоната, и в Шенген - така Искрен Арабаджиев от Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" коментира в студиото на БНТ с какви очаквания тръгват към поредните предсрочни парламентарни избори.

"Смятам, че няма проблем с листите. Следващите дни ще излезе окончателната информация какво е разпределението, къде са водачите на ДБ и къде са водачите на ПП", подчерта той.

На въпрос как са разпределени хората, Арабаджиев отговори така:

"Взехме резултатите от последните избори и казахме - стремим се да има такова разпределение, което да отговаря на силите в последния парламент. По същия начин и за водачите на листите - видяхме къде са най-активните хора, съобразихме се с желанието на някои от колегите и всички си стиснахме ръцете. Ще настояваме не само предизборно, но и след изборите да си спазваме коалиционните договорености".

Ние сме демократични партии, които имат устав и съобразно него са взети решенията. В рамките на ПП в устава е разписано, че изпълнителният съвет на партията определя водачите, допълни Искрен Арабаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ШАРЛАТАНИТЕ ИДАААТ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ

14

Анонимен

преди 1 година

ПП са продажна корпоративна формация, чиято цел е да унищожи ГЕРБ и си присвои наготово, всичките постижения на ГЕРБ-СДС. ДБ са Софийска бутикова партия, която се финансира с мръсни пари.

13

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните от ПП първо се приключиха към БСП, окрадоха програмата й, част от гласовете й, сега се залепва за ДБ. Опитват се да крадат от платформата на ГЕРБ чрез ДБ, с която партията на Борисов членува в ЕНП. Можем да си представим, каква ще е съдбата на ДБ.

fallback