Снимка: БГНЕС

Ива Митева и Любомир Каримански официално ще се включат в нов политически проект, след като напуснаха партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

От 10 часа утре те ще представят новата обединена коалиция "Заедно" в БТА.

Митева бе шеф на парламента в 45-ото и 46-ото НС, в следващия парламент бе заместник на председателя, а с изпадането на ИТН от парламента се върна в администрацията на Народното събрание.

В края на миналата година Митева намекна за нов политически проект, но отказа да каже дали ще се завърне в политиката. "Не искам да бъда човек, който се е появил в политиката, за да вземе нещо. Единственото, което искам, е името ми да остане чисто", заяви тя в едно от малкото си медийни участия тогава.

 

 

Коментари Напиши коментар

75

баба Пена

преди 3 месеца

Ето бъдещите имена на новите партии - Демокрация в канала, Аре оле, Дрън дрън чи пляс, Кисело зеле, Кисело мляко, Къде е демокрацията, а да не забравя и моята нова партия КоОмбайери сега и завинаги

74

баба Пена

преди 3 месеца

КОомбайнери сега и завинаги, а ще хвана 4% и аре да държавна хранилка. Ще си карам трактора и работа няма да свърша никаква ама заплатка ще вземам. Така че на изборите да гласувате с номер 1000 за КоОмбайери Сега и Завинаги

73

баба Пена

преди 3 месеца

И аз правя партия - Коомбайнери за Демокрация