Снимка: БГНЕС
fallback

Служебното правителство държи на върховенството на закона и борбата с корупцията в България и отчита готовността за подкрепа в тази посока от партньорските държави САЩ и Великобритания. Това се чете в позиция на служебния кабинет, изпратена до медиите.

Oще по темата
Оповестената нова информация по глобалния закон "Магнитски" и режима на глобалните антикорупционни санкции на Великобритания е преди всичко в правомощията на съдебната власт, се чете в позицията на кабинета.

Както предходното служебно правителство, така и настоящото е сериозно ангажирано с темата за съдебната реформа и борбата с корупцията в България и работата в тази посока ще продължи, съобразно правомощията, с които разполага изпълнителната власт.

Служебният кабинет ще внесе отново в Народното събрание законопроектите, свързани с реформата в съдебната система, които не бяха приети от 48-ото народно събрание, става ясно още от позицията на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 година

Ми кат ум рел свещ държите

12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Вие сте назначени от Радев за провеждане на избори назначени еднолично от Радев за какви други работи искате да действате ЧЕ юмрукът вижте как вкара държавицата ни в блатото заедно с онези лансираните от него шарлатани Парламентарна република сме а не служебната на Радев

11

0808

преди 1 година

Днес в Румъния всеки гражданин на Украйна може да получи над 2000 леи (около 435 долара бел.ред.) без условия. От пролетта властите са готови да дадат същата сума за семейство и то само ако бежанците са наети и децата им ходят на училище.Според властите от 24 февруари румънското ръководство е похарчило 565 милиона евро за украинските бежанци, от които над 100 милиона евро са похарчени за храна и настаняване.н

fallback