Снимка: БГНЕС
fallback

6 от 7-те партии казаха, че подкрепят въвеждането на еврото, никой не ни е питал за този ангажимент. Никъде в договора не е записана дата. Това ще намали доходите. Трябва да отложим влизането на България в еврозоната до 2043 г. Това каза по БНТ лидерът на Възраждане Костадин Костадинов.

153 000 са събраните подписи в подписката на "Възраждане" за запазване на българския лев.

По думите на Костадинов заради валутния борд левът е една от най-стабилните валути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Анонимен

преди 1 година

Да преговорим доводите на копейкаджиите: 1 Лев-ът е стабилна валута - въпреки че заради борда е стабилен точно защото еврото е стабилно, не обратното. 2 Ще трябва да подпомагаме другите икономики в еврозоната - въпреки че България би била най-слабата икономика в еврозоната и ако на някой ще се помага е точно България. 3 Много хора искали референдум по въпроса - въпреки че сме страната в ЕС с най високо ново неграмотност , а колко хора биха се подписали в подписка за приемане на еврото ?

62

Анонимен

преди 1 година

Аз се подписах за референдум и ще гласувам за отлагане приемането на еврото. Който не е съгласен може да гласува против. Невиждам проблем....

61

До Допитване

преди 1 година

Според мен ДА , особено по теми като финансовата политика , какво разбира някой команчи на социални помощи цял живот ,че да има право на мнение в монетарната политика на страната ? Нали според него най добре е да си лежи по цял ден и държавата да дава пара всеки месец - колкото повече толкова по добре . Това би ли било добре според теб за страната ?

fallback