"48-ото Народно събрание свърши три пъти повече работа, отколкото предишните две. Беше доста по-добре използвано, но можеше да бъде още по-добре. Законопроектите бяха смислени и не лоши“.

Още по темата

Това каза пред Bulgaria ON AIR. Любен Дилов-син, народен представител от ГЕРБ, като даде подробности.

"При всички спорове относно поправката в енергийните закони, която все пак ще помогне малко, има много спорове. Не се знае дали ще има правни последствия, но така или иначе е направен с цел да поправи една щета, нанесена от предишното шест месечно управление, която беше тежка и хората усетиха по джоба си. Това левче, за което някои се подиграват на Делян Добрев, а други му вярват, реално съществува и се видя къде е доста точно и може да бъде върнато при хората и да не го плащат", заяви Любен Дилов-син.

Депутатът назова още един плюс от работата на парламента. „Всъщност ние де факто реабилитирахме ядрената енергетика в България. За мен това е изключително важно. Не стана голям дебат около него, защото нали знаете – в селото на въртоглавите всеки ден е нов панаир и някакъв панаир потули тази тема“, обяви Дилов.

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 1 месец

Три пъти повече с ви р ки са издухали, фъфлейки, на запада и са обслужили интересите на ЛГБТ организациите за покваряваме душите и телата на децата ни. Опитаха се да обслужат и интересите на наркомафията за легализация, което уж не мина, поне във формата на един съвкупен законопроект, но не изключвам да са го набутали на части през изменения в други различни и привидно несвързани закони.

24

Анонимен

преди 1 месец

ДилдоФ освен големият напън за хартиената бюлетина,аз за друго не се сещам бре фъФльо?

23

toti

преди 1 месец

Аз мисля че ви излезнаха доста фашкули на Д-то от търкане на банките!!