Снимка: БГНЕС
fallback

"За да саботират комисията за изясняване на собствеността и акциите на Пловдивския панаир от ГЕРБ направиха така, че председател на комисията да е от "Български възход", а не от "Демократична България", които са вносители на идеята за комисия". Това заяви в ефира на Нова Нюз народният представител от ДБ Стоян Михалев.

"Всяко едно нещо, което искаме да се приеме, то е блокирано по един или друг начин и то не минава. Чуваме, че се готвят в следващия парламент също да протакат нещата и да ходим отново на избори", каза той.

Михалев има притеснения, че до края на 48-ото народно събрание ще продължи подобно поведение.

Oще по темата
"Опасявам се, че нещо сходно се очертава и с промените  за механизма за контрол на главния прокурор. ГЕРБ ще си го закачат това като значка – ще кажат – направихме всичко възможно, вкарахме го, даже го гледахме на първо четене. Всичко започва отначало", каза Михалев.

"Мандат на БСП няма да подкрепим, не смятаме да връщаме ГЕРБ и Борисов на власт…. Всички сме заложници на един бивш премиер, който не може да се примири, че повече не може да управлява България", заяви Стоян Михалев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 1 година

ДАЙ БЪЛГАРИЯ, ДАЙ ДАЙ.......

29

Анонимен

преди 1 година

То пък някой точно теб пита кого да връщаме. Като искат хората, ще върнат Герб. Ти гледай вашата партийка, чеи нещо хептен издиша. На тоя скудоумец трябва да не му позволяват да говори, само глупости ръси. Ни певец от него, ни политик.

28

Диана

преди 1 година

До Анонимен24 Защо мислиш така?Защото така казва БСП и Задкулисие ли?Ние не сме робска държава и се надявах поне турците от нас да не страдат от подобни синдроми, обаче вашите робски синдроми са не по-малко тежки от нашите,явно-вие сте роби на кастовото делене,на това че ако не всички турци у нас,то поне повечето са били рая като нас /в олекотена версия-без Джихад!/ и са нучени да слушкат до мозъка на костите си...Ние има какво да си помагаме и...може би...може и трябва да си помагаме повече

fallback