Снимка: БГНЕС
fallback

“Нинова ни покани на лидерската среща за кабинет, но ние казахме ясно, че няма да ходим. Ние не смятаме, комбинацията ГЕРБ-ДПС, че ще произведат нещо ползотворно. Това, което чух е съгласие за бъдещо партньорство между ГЕРБ и БСП, което значи връщане назад във времето”. Това заяви съпредседателят на ПП, Асен Василев, в кулоарите на парламента, предаде репортер на БГНЕС.

“Ние държим много на правосъдната реформа, което е проблем за ГЕРБ, няма да участваме в кабинет с участието на тази партия”, поясни още Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Анонимен

преди 1 година

У р о д неземен изчезниииииии

93

Катя

преди 1 година

Банда нагли лъжци и крадци!Млъкни беееееникой не го интересува какво дрънкате

92

Анонимен

преди 1 година

Нексо са се споразумели в САЩ да платят 45 милиона $ на тамошния регулатор и се прекратява делото срещу тяхТова означава,че битчейна печели битката с $.И не е неочаквано,защото новото,бавно но сигурно си пробива път.Бъдещето ще е на електроните пари.А и печатницата за долари вече се подпали и вместо да я спрат я гасят с бензин.По голяма лудост от това нямаА надеждата за Евро зоната все повече изглежда химера и поради тази причина,защото еврото е резервната валута на $.Но и то ще се спомене скоро

fallback