Снимка: БГНЕС
fallback

От лидерската среща към настоящия момент не пролича желание за правителство от страна на другите политически партии, каза депутатът от БСП Мая Димитрова в ефира на Нова Нюз.

Лидерската среща е положителна стъпка, начало на разговор между лидерите на политическите партии, това бе отбелязано от всички, заяви депутатът.

Oще по темата
Този разговор беше необходим много преди днешния ден, изрази позиция тя.

„Готови сме на срещи и разговори. Нашите принципни позиции остават различни като идеология, но сме длъжни да направим необходимото за България, за да излезем от ситуацията“, посочи Димитрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

.

преди 1 година

Другарко Мая, какво направихте с България по време на вашата коалиция с Киро и Кокорчо ? Има ли смисъл да изброявам ?Преди изборите проклинахте и чегъртахте ГЕРБ. Сега говорите за диалог ? Върнахте България с 30 години назад.Къде ви беше акълът да се коалирате а Киро, Кокорчо, Бойкиев и гнома?Такива грешки в управлението на държавата са престъпления проти народа.

9

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

БСП от партия лидер, се преърна в патерица на Боко! Бас държа че следващото народно събрание ще е в партийния дом на БКП. Децата на партията майка ще се приберат у дома!

8

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е усложнена поради наличието на ръждядали чипове.

fallback