Снимка: БГНЕС
fallback

Не сме се юрнали да участваме в правителство, смята Тома Биков от ГЕРБ по NOVA. Според него трябва да се види първо къде отива третия мандат и след това да се говори.

"Тази квазиреволюционна енегрия от последните 2 години вече се изчерпа", категоричен бе той.

ГЕРБ имали доста сериозни притеснения въобще от ПП, не само от лидерите на формацията.

"Няма да подкрепим некомпетентни законопроекти, независимо какви лозунги стоят зад тях. Трябва да се направи сериозна съдебна реформа, а не след 2 години пак да я поправяме", допълни той.

Според него аферата "Нексо" тепърва ще се развива и се проверява дали не е финансирана кампанията на ПП. И ако това се бе случило с ГЕРБ, сега това ще е първа новина, а не да се крие. А господин Настимир Ананиев е съдруник на г-н Тренчев, заяви той.

"Нови избори няма да решат проблема. България трябва да има антикризисна и проевропейска насока", допълни той.

Според него ако ПП и ДБ отидат заедно на избори, то това означава край на съществуването на ДБ.

Той смята, че ще има нова бомба и след разкрития как е подписан плана за развитие от страна на последното редовно правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

адвокат Тенев

преди 1 година

Точно така!? Не избори ще решат проблемите а референдум срещу всички партии. Безпартийна система....БГ да бъде независима и неутрална, управлявана само от Народно събрание или ако по ви харесва " Сенат " и то в ограничен състав. Какви са тия безумства с всичките тия партии,които не вършат нищо а само се джафкат,събират, разделят и легнали на плещите на бедния народ....

70

Един Българин

преди 1 година

Ей , някога нещо умно няма ли да кжеш ей така за цвят? А ти като идваш от БСП как така стана изведнъж антикомунист. След нови избори няма да има БВ и БСП ще намелее. Най-вероятно ще можете да управлявате само с лубимите си кокрадци от ДПС. За какво се хабиш? Само не разбирам тези, които все още гласуват за бивши комунисти и техните охранители без пари дори....

69

Анонимен

преди 1 година

От ГЕРБ имате две възможности: Първата - "коалиция Вежди"; Втората - Коалиция "Хартиена бюлетина".

fallback