Снимка: БГНЕС
fallback

Няма как да влезем в съвместно правителство с ГЕРБ, няма как да се получи. Но сме готови да говорим за големите теми в политиката, заяви пред Нова тв народният представител от ПГ на "Продължаваме Промяната" Венко Сабрутев, коментирайки дали е възможно ПП да подкрепи трети мандат на ДБ, ако той е подкрепен и от ГЕРБ.

Oще по темата

„Вие мислите ли, че с ГЕРБ може да се реализират големите теми? Дали може да се осъществи съдебна реформа? Няма как да подкрепим правителство с ГЕРБ. Няма как да влезем в правителство с крадци. Точка. Ако говорим за гаранции – какви гаранции може да даде г-н Борисов? ГЕРБ менят мнението си на всеки час. Как може да очаквате от човек, който не държи на думата си, да дава гаранции и ние да разчитаме на тях? Смятате ли, че такъв кабинет може да направи нещо за обществото?“, попита  Сабрутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Това за ГЕРБ ли го казваш?? ха ха... Е то такава наглост от вас герберите не може да се очаква.. Има цели държавни предприятия които ги обърнахте на роднински, но пък веднага приписвате всичко това на ПП които дори не са дошли на власт. Между 12 години и 6 месеца има голяма разлика..че да пробутвате схемите си на други.

75

Анонимен

преди 1 година

Сабрутов да каже къде назначи жена си и на каква заплата. Сумата надхвърля 10 000.

74

Ддд

преди 1 година

9 дена 9 милиарда ПП биха и кражбата КТБ.

fallback