Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Все още не е ясно на кого ще бъде даден третия мандат, но ако отиде при „Демократична България“, то те ще имат възможност от ремарке на „Продължаваме промяната“ да се превърнат във влекач. Във фактор, който може да бъде носеща конструкция на едно носещо управление, заяви пред bTV Даниел Митов от ГЕРБ.

Още по темата

„Ако Христо Иванов не желае да бъде премиер, то има и други формули. Бихме участвали в сериозен разговор, така че България да има редовно управление“, каза още той.

„ГЕРБ се превърна в мотор за ясни промени като излизането от ситуацията със Северна Македония, даването на военна и военно-техническа помощ за Украйна, решението, което прие парламента за еврозоната и много други подобни неща“, заяви Даниел Митов. „Ако искаме да направим съдебна реформа, то този процес трябва да бъде сериозен, мащабен и холистичен – от начина, по който образуваме юристи, през следствието, прокуратурата, до съда. Всички тези компоненти трябва да се разглеждат съвместно, а не просто да пипаме тук и там – както бяха тръгнали в старото правителство – да си нагласят определени персонажи“, посочи още той.

 

Коментари Напиши коментар

54

totiМайната ви всичр

преди 2 месеца

ат да завладеят цялата държава .,да продължи КРАДЕНЕТО И ПЪЛНЕНЕ НА ЧОВАЛИТЕ ОТ ДЖОБА НА НАРОДА !!! СРАМ ,СРАМ още да искат да са на власт ,без грижа за поколенията,където НЯМА ДА СА ТАМ ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ !!! ЧЕСТИТО РОБСТВО КРЕПОСНИ СЕЛЯНИ !!!

53

Анонимен

преди 2 месеца

"И дa cпoмeнa, чe Mapицитe HE ca aмepиkaнckи, вoдят ce нa CAЩ-oфшopka, нo иcтинckитe coбcтвeници ca Kocтoв, Бokо и ***!"

52

Анонимен

преди 2 месеца

Жоро унгареца не подписа конституцията беше от бунта на мравките иначе си е добре в народното събрание киро маричков