Снимка: БГНЕС
fallback

С гласуването на декларацията стана ясно, че това НС няма намерение да работи за оправяне на проблемите на гражданите и бизнеса. Парламентът е абсолютно изчерпал се. В понеделник планираме да върнем мандата на държавния глава неизпълнен.

Oще по темата
 По-добре да отидем на предсрочни избори. Това каза за Нова Нюз Венко Сабрутев от "Продължаваме Промяната".

По думите му ПП изисква максимално бързо да бъде връчен третият мандат. "Радев запазва еднолична власт и трябва да приключи тупането на топката. Действията на служебния кабинет са абсурдни и трябва да бъдат прекратени. Невнасянето на нов бюджет ще доведе до обедняване на половината българи. 2 млн. пенсионери и 1 млн. на минимална заплата. Когато държавните финанси се управляват правилно, има пари за всичко. България не е бедна страна, а ужасно крадена", заяви той.

"Направихме множество компромиси, за да бъде подкрепена нашата декларация. Няма как обаче да се откажем от нашите ценности. Искаме да продължим политиката по вдигане на доходите", коментира Сабрутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анти-политик

преди 1 година

Някои мушмороци реват, че Радев искал цялата власт и той бил виновен за политическата криза. Защо? Най- голямата партия в парламента не успя да създаде правителство. Следващата по големина - също. На кривите ракети и космоса им пречи. Явно партиите в парламента са виновни, а не Радев. И абсурдни не са действията на служебното правителство, а на парламента - хора които мислят само как да отръфат от баницата, наречена България.

32

баба мара

преди 1 година

незабавно си подаваи оста вката след информацията къде са назначени твоитероднини то и при живков нямаше такова безобразие позор парапет геитър-гаш много ни доиде вече избори до дупка докато се изчистим от подобнити-по-ве

31

Анонимен

преди 1 година

Не харесвам Радев и болезнената му амбиция да управлява еднолично като цар- господар чрез служебни правителства. Но, коалицията на ПП, ДБ и БСП+ Киро и Кокоро като служебни на Радев, доказа, че са многократно по- некадърни, крадливи и лъжливи измамници от всички предходни управници. Сабрутев, дано си платите, по един или друг начин, че съсипахте България и българите!

fallback