Снимка: БГНЕС
fallback

При липсата на диалог няма как да има правителство.

Oще по темата
Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на Куртулуш Байрам в Брезница, съобщи БНТ.

При наличието на толкова много кризи ние възпроизвеждаме политическата. А без да решим политическата криза, няма как да преодолеем останалите, каза Карадайъ. Той благодари на хората, че са гласували на последните 4 парламентарни вота и подчерта, че народът възпроизвежда сходна структура на Народното събрание.

Първите две партии не са достатъчни, за да има правителство. Най малко 3-4 партии трябва да се съберат, за да направят коалиция. Но каква коалиция може да има без диалог, риторично попита лидерът на Движението.

Без диалог няма как да вървим напред. Сега никой с никого не си говори, всеки се опитва да налага собствените си виждания. Ние призоваваме за диалог, а те се опитват да налагат прищевките си, каза Карадайъ. И припомни, че от 2016 г. ДПС призовава за връщане на нормалността в политиката, а в основата на нормалността е диалогът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

ДПС Победа

16

Анонимен

преди 1 година

Верно е.Шепа платени чрез пропаганди от ПеПето и ДеБето дестабилизират държавата.Искали да изчегъртват не знам кой си,а се оказа,че искат народа да изчегъртат и само ни обиждаха по телевизията,в статиите и даже в коментарите какви сме били в България...Да се спират вече и вън!!!

15

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Никога ппъпъ дб няма да управляват ицо танас и още незнам какви се шепа алчници да управляват ееее затова държавата е пропаднала жестоко вече 2 год а за платените черепи дето саботират държавата закриха спец съда и делата за олигарсите заминаха тези Вън Вън вън

fallback