Снимка: БГНЕС
fallback

Директорът на Народния театър  "Иван Вазов" обяви, че ще даде министъра на културата Велислав Минеков на Комисията по дискриминация.

В публикация във Facebook Васил Василев обяви, че делото ще бъде образувано следващата седмица.

Ето какво написа той в социалните мрежи:

След поредната атака на служебния министър на културата срещу Народен театър "Иван Вазов", неговия екип и автономия взех своето решение. Възложих на юристи и те вече работят по моя жалба пред "Комисията за защита от дискриминация" за това недопустимо поведение и действия.

Следващата седмица  ще бъде образувано делото.

За 118 г. над Народен театър "Иван Вазов" нееднократно са правени опити за  упражняване на политически натиск и винаги е било безуспешно.

И днес няма да бъде по-различно!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Обективно

преди 1 година

Проблемът не е с ПАРТИЯТА ДПС, А С ЛИЧНОСТИТЕ, НАЗНАЧЕНИ ОТ ТЯХ И ОБРЪЧИТЕ ИМ ОТ ФИРМИ, ОСОБЕНО В СТРОИТЕЛСТВОТО. НЯМАТЕ СИ ИДЕЯ КОЛКО МНООООООГО КОРУПЦИЯ ИМА ТОЧНО В СТРОИТЕЛСТВОТО, ОСОБЕНО В ОБЩИНИТЕ!!! ПЛАЩА СЕ И СЕ СТРОИ ПРЕДИМНО ОТ ФИРМИ НА ДПС. И ОТ ГРОЗНО ПО- ГРОЗНО!!! СЪЩИНСКИ АД Е В ПЛОВДИВ!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Кажете на тази *** на ДПС ДС, че ако в България имаше правосъдие, а не рецидиви на противоконституционната ДПС навсякъде, щяха да са в затвора като руски шпиони и кредитни мошеници, с "партията" им която купува гласове, щеше да е забранена, а Гешев щеше да е защитен свидетел

9

Некъф

преди 1 година

ДПС хич не ви упражняват политически натиск. Най-наглата партия която се опитва да сложи ръка на НТ!

fallback