Снимка: БГНЕС
fallback

Включването на двама бивши депутати от БСП в списъка с министри от проф. Николай Габровски е опит да се намерят допирни точки с левицата. Това заяви депутатът от БСП Иван Иванов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Русе.

Иванов остава скептично настроен, че правителството, предложено от номинирания за премиер от ГЕРБ-СДС проф. Габровски ще мине в пленарна зала.

„Кабинетът едва ли ще мине в пленарна зала, защото имаме достатъчно заявки, че няма да бъде подкрепен“, каза депутатът от БСП.

За него е изненада номинирането на Мартин Захариев и Меглена Плугчиева, които са бивши депутати от левицата.

„Очевидно проф. Габровски ще направи опит да представи кабинет с експерти, които да управляват държавата. Те са познати лица. За мен е изненада, че в него присъстват и лица, които в миналото са били свързани с БСП“, каза Иванов.

Според него това е опит да се търси подкрепа от левицата, но двамата кандидат министри, които фигурират в списъка му към днешна дата не са правили опит за връзка с ПГ на БСП.

„Сигурно това е опит за намиране на допирни точки с БСП, но тези хора не са търсили контакт с нашата група“, добави Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

анонимен

преди 1 година

Глу-павия народ не иска правителство, иска да обеднява, не иска от ЕС милиардите , които ни се полагат, не иска стабилност, иска хаос, иска затвор за недоказани престъпления и кражби, внушавани от комунистически величия второ и трето поколение. Видяхме до какво ни докараха едни случайници-шарлатани и сега ни е необходимо да възстановим големите щети.

6

Анонимен

преди 1 година

Утре, др. Иванов, кандидат министрите с бсп биография е възможно да потърсят контакт с групата на бсп. ГЕРБ направи необходимото в настоящия момент.

5

Анонимен

преди 1 година

Дано не мине! Не ме устройва. Всеки си гледа интереса

fallback