Снимка: БГНЕС
fallback

Откакто служебният кабинет е на власт, виждаме завой към това да не се подкрепя еврото. Не можем да стоим с най-ниските доходи в Европа и нисък ръст на БВП и да очакваме да станем богата държава.

Oще по темата
За да стане това, трябва да има условия инфлацията не трябва да е шоков удар, а това става с инвестиции. Това каза Венеция Ангова от "Продължаваме Промяната" за Нова Нюз.

"В нашата политика страхът не е водещ, а да направим България нормална държава. Затова да не стоим в чакалнята на Шенген и да участваме на масата на вземане на решения. Ползите от въвеждане на еврото - банковата ни система ще е обвързана с европейската и ще има надзор. Това може би не е удобно за някои", посочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 1 година

Мн сме т.ъп.и българите, доказано е през всичките години на т.нар. преход. Не вярвам някой да си носи телевизора или да си кара колата на калпави майстори но калпави помитици си избираме редовно. Въпреки че са доказали неспособностга си ние си ги пращаме пак в парламента... Има хора, които натрупаха стаж за пенсия в НС, а приноса им към подобряване на живота в БГ е нулев. Като не можем да им кажем, че не стават няма да се оплакваме. Който търпи камъче в обувката ще страда.

33

front mask

преди 1 година

ангова мисли

32

Анонимен

преди 1 година

Питам пуйката дето казва че сме с най миски доходи...Благодарение на кого с.е на тоя хал???Нима не е на такива като тебе.

fallback