fallback

Българският бизнес ще бъде най-потърпевш от отказа на Нидерландия за присъединяването на България към Шенген. Това показва, че страната ни ще продължи да бъде третирана като втора ръка член на Европейския съюз.
Oще по темата
Това коментира в ефира на Bulgaria ON AIR изпълнителният директор на Асоциацията на индустриалния капитал в България Добрин Иванов.

"Вече 10 години сме в изчаквателна позиция за решение за приемане на България в шенгенското пространство и българският бизнес, основно в областта на транспорта, а и целия бизнес, цялата икономика страдат от всички тези ограничения, които остават в България", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Йфбф

преди 1 година

Защо съм солидарен с бизнесът в България,против Нидерландия.Преди години няколко семейства решихме да започнем малък бизнес.Местният господар ни увери,че продукцията ще се изкупува на справедливи цени,но от следващата година Тази години сме били закъсняло.Каква връзката не знам,но все пак се захванахме.Ба следващата година не просто не увеличи цената,а я намали.На глупавият въпрос,защо.Само аз купувам в района.На кого ще продавате?

17

Анонимен

преди 1 година

Що бе, до сега в Шенген ли сме били, кое ще се промени, аман от плоски клишета на дървени философи.

16

Анонимен

преди 1 година

Назначените от ГЕРБ-ДПС за милионери.

fallback