Снимка: БГНЕС
fallback

Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото. Това увери лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

Oще по темата
Бившият премиер се включи в студиото на телевизията по телефона, за да коментира твърденията на депутата от ПП Радостин Василев, че той и президентът Радев си координират действията.

Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Василев говори и ви каже "добър ден", може да си пуснете лампата. Твърдя, че ако има жив човек, минимум две години назад, да каже кога и къде сме се виждали. Аз по телефона не съм се чувал с него, настоя Борисов.

Радев е най-големият ми опонент. "Промяната" са аматьори, продължи той.  Според него ПП се опитват да прикриват "аферите си в ББР, "Джемкорп", с газа".

Вчера ви казах, че само престъплението да не резервират газ е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди на ден, каза Борисов.

Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отрече от тях, сега Радев, миналата година Слави Трифонов, а преди две седмици и Корнелия Нинова ги нарече аматьори, каза Борисов.

А запитан какво означава, че служебното правителство връща кадри на ГЕРБ във властта, каза: "Аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат някъде в управлението. 700 хиляди гласуваха за ГЕРБ, те трябва да работят някъде в страната. Георги Темелков? Имаше такъв, но той е толкова в 20-ото ниво в управлението на ГЕРБ", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Бай Иван 2

преди 1 година

Ха Ха ,хитрият манипулатор Боко пак със селските си номера ,дето Тато ги правеше.Сдушиха се с Радев и сега много го уважава,най- големият му опонент! А как се плюеха преди! Боко най- добре знаеш че ПП са ти големият враг.Треперят ти гащите да не спечелят пак изборите и да махнат каскета.Жална ти майка тогава,на теб и цялата ти крадлива пасмина.

105

Анонимен

преди 1 година

Така е. Радев е най-непридвидимият и опасен политик. Един господ знае какво е намислил след тези "самопризнания". Най-вероятно готви нова партия, след като кирчовците го предадоха. Предстоят много тежки, смутни, и несигурни времена.....

104

Лъвът НАШ

преди 1 година

Германеца изрекъл:"Цяла Европа е в плен на страха от турците"............След туй Папата докато си перял напиканите от страх *** привикал гениалният Леонардо Да Винчи и му заръчал:"Ставаш българин Леонардо да Винчи покрай тая там българската ти съпруга,трябва да продължиш РЕНЕСАНСА създаден от славянските братя с византийски паспорт Константин (кирил) и Методий за да спасиме евроатлантиците от турците,имаш пълна свобода на действие дори и да плагиатстваш"............Лъвът като война на Христа

fallback