Снимка: БГНЕС
fallback

 Хартиената бюлетина ни костваше Шенген.

Oще по темата
Нидерландският външен министър ни каза в прав текст на цялото българско общество „тук имате проблем с корупцията и с правосъдието”. Това мнение изрази в студиото на Нова Даниел Лорер от „Продължаваме промяната”.

По думите му умишленото бавене на връчването на мандата от страна на президента е дало възможност на така наречената „хартиена коалиция” да се опознае по-добре. „Надявам се президентът Румен Радев да наложи вето на промените в Изборния кодекс”, допълни той.

„Ние цяла седмица се занимавахме с хартиената бюлетина вместо в корупцията”, коментира той.

 „Мисля, че е амбициозно за колегите от ГЕРБ да направят правителство с първия мандат. Но шансовете с третия това да се случи, са изключително сериозни. Ние дадохме ясен сигнал при какви условия бихме предложили собствено правителство на малцинството с ДБ. Но понеже хартиената бюлетина беше гласувана – ние няма да предложим кабинет на втори мандат”, добави Лорер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Панчо

преди 1 година

Цялата патардия за бюлетина е направена за,,;,първи да се саботира Еврозоната,,Да се усложни приемането ни в Шенген /май успяха,,/да се спре и намали Военната помощ за Украйна ,,Да се създадат проблеми на Украйнските бежанци както става в момента и над 18хил.заминават за Румъния.И не на последно непрекъснато получаване на комисионни от Мигранти.Както и основна цел Привързваме на Родината ни към Путин което си е национално предателство.

80

Анонимен

преди 1 година

Пълни глyпоcти.Навсякъде се гласува с хартия.Просто твоите приятелчета говорят нон стоп против България,българските политици и българските полицаи.Плащат и на тpoлове да разпространяват лъжи без никакви доказателства.Чужденците ви слушат,четат и ви вярват.Вие си мислите как печелите политически дивиденти,а всъщност спечелихте нашето отвращение.Смъртта на полицаите ни дано ви тежи на съвестта!!!

79

Бебо

преди 1 година

Е, нямам думи....дебелооки, дебелокожи....е това е да защитаваш групировките...знаете кои..

fallback