Снимка: БГНЕС

На днешното си заседание Министерският съвет отпусна допълнителни средства в paзмеp на 1 900 000 лв. на Министерството на здравеопазването, съобщават от правителствената пресслужба.

Парите ще се използват за дофинансиране на сключени договори за изпълнение на дейности по проект "Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ" и проект "Изграждане на инфраструктура за предоставяне на специализирана здравно-социална грижа за деца с увреждания".

Допълнителните средства ще бъдат използвани за актуализиране на цените чрез Сключване на допълнителни споразумения към сключените договори за извършване на строителномонтажни работи при спазване на чл. 117а, във връзка с чл. 116, ал. 1, т. 2 и 3 от Закона за обществените поръчки.

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 месеца

Думи нямам.Това е някакво чудо.А в Испания излезнаха на протест,защото съкратиха парите за здравеопазване да имало за оръжия и после разгониха хората.Браво!

4

НАРОДЪТ

преди 2 месеца

Не виждам защо е това?! Нищо няма да стигне до хората!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Няма здравеопазване в България, тук всичко е усвояване на средства. Запада ни измъкна докторите. Накога в селата дори имаше доктори, а сега и в градовете няма. Частната практика съсипа всичко, както и превръщането на болниците в търговски дружества. Докторите ги превърнаха в писарушки. Вече всички гледат само поарите, а не здравето на пациента.