Снимка: БГНЕС
fallback

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев заяви в студиото на БТВ, че вече са събрани значителни доказателства по разследванията за корупция срещу политици. По думите му се касае за по-предишното и за предишното управление.

„Имаше проверки. Предали сме много материали на прокуратурата, по част от тях са образувани досъдебни производства.

Oще по темата
Вече всеки по веригата трябва да си свърши работата, за да се стигне до осъдителните присъди. Прокуратурата трябва да повдигне обвинения, да привлече тези хора, да внесе обвинителни актове и накрая идва заключителната роля на съда, който трябва да осмисли всички тези усилия с осъдителни присъди“, заяви още Демерджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Още един палячи

преди 1 година

Доказателства и имена. Хвърлени те в пространството немотивирани обвинения от министър рушат държавността. Може би РадеФ цели точно това.

27

Лъжа

преди 1 година

Хайде нека съм виждал магистрала! Най-лесно то е да извикаш немски или холандски фирми да ти я правят! Въпрос на финансиране! И между другото, два лота на Тракия са построени от гръцка фирма! Странно че тия, дето не са построили и сто метра велоалея, търсят сметка на Борисов! Кирчо и Кокорчо просто измъкна 492 милиона от сметката на АПИ, заделени за Хемус, и ги профукаха! Кой е крадецът?

26

Handel

преди 1 година

Кой би го предположил?

fallback