Снимка: БГНЕС
fallback

От утрешната среща с „Продължаваме промяната“ очакваме да постигнем базов консенсус за това, кое е изпълнимо от приоритетите и кое не. Това заяви в Русе председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, предаде БГНЕС.

По думите на Атанасова, важните теми за хората са овладяване на инфлацията, цените на горивата и електроенергията, сигурността.

Oще по темата
От ГЕРБ-СДС разчитат на честен разговор за това, какво може да се случи през следващите години ако има редовно правителство, без популизъм и размахване на пръст на политическите опоненти, за да се види по кои точки могат да се обединят на експертно ниво.

Според Десислава Атанасова, най-голямата парламентарно представена партия би трябвало да излъчи правителство, като не вижда логика, ако ГЕРБ-СДС не получи подкрепа, те от своя страна да подкрепят „Продължаваме промяната“ за втория мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 1 година

Кукумявка излъгахте народа,че България няма да получи средства от плана за развитие защото плана бил лош но днес средства все пак бяха отпуснати.Вие дори нямахте одобрен план не се накитите дано ви пеиседне и престанете с досадни си лъжи.

23

Искрен Пецов

преди 1 година

До лека нощ децаКайман ме гони,кайман...

22

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя цирк! Всички знаем, че ви е заповядано да се коалирате с ПП и ще се коалирате за пари. Кво се правите на ощипани госпожички.

fallback